Tutustu verkkomaksamiseen

Maanan­taista 21.10. lähtien voit maksaa kansa­lais­opiston kurssi­maksun myös verkossa! Paperisten laskujen vähen­tä­minen on kestävä valinta, joka säästää luontoa ja rahaa – jokainen lähetetty paperi­lasku maksaa nimittäin Joensuun kaupun­gille euron. Lue lisää alta ja katso 6 kysymystä verkko­mak­sa­mi­sesta.

Voit maksaa kurssi­maksun:

• samalla kun ilmoit­taudut verkossa
• myöhemmin maksu­linkin kautta
• laskulla kurssin alkamisen jälkeen
• työsuhde-edulla

Siirry maksamaan -kohdan vaihtoehdot: Smartum, CEEPOS ja ePassi
Kun olet ilmoit­tau­tunut verkossa, voit maksaa kurssi­maksun näillä vaihtoeh­doilla: Smartum, verkko­pankki- tai kortti­maksu (Ceepos) ja ePassi.

Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä

Jos haluat maksaa kurssi­maksun samalla kun ilmoit­taudut, valitse Maksa verkko­pankki- tai kortti­mak­sulla (Ceepos-verkko­mak­sa­minen).

Maksaminen maksulinkillä

Jos haluat maksaa kurssi­maksun myöhemmin, saat sähkö­pos­tiisi maksu­linkin. Linkki lähetetään 2–4 päivää ennen kurssin alkua ja se on voimassa 7 vuoro­kautta.

Maksaminen laskulla

Jos et käytä maksu­linkkiä tai haluat maksaa kurssi­maksun laskulla, sinun ei tarvitse valita ilmoit­tau­tu­misen yhtey­dessä maksu­tapaa. Lasku lähetetään sinulle sitten, kun kurssi on alkanut. Voit saada laskun paperi­postina tai e‑laskuna. Lue lisää e‑laskun tilaa­mi­sesta.

Alennukset kurssimaksuista

Jos olet oikeu­tettu johonkin alennukseen, ole yhtey­dessä asiakas­pal­veluun ennen kurssi­maksun maksa­mista. Käytössä olevat alennukset löydät täältä.

Maksaminen työsuhde-eduilla

Voit maksaa kurssi­maksun myös ePassilla, Smartum­Payllä tai Edenred-kortilla. Maksun voi tehdä ePassilla ja Smartum­Payllä ilmoit­tau­tu­misen yhtey­dessä tai kaikilla maksu­ta­voilla sen jälkeen. Jos haluat maksaa ilmoit­tau­tu­misen jälkeen, ole yhtey­dessä asiakas­pal­veluun. Lue lisää työsuhde-eduilla maksa­mi­sesta.

6 kysymystä verkkomaksamisesta

Onko minun pakko maksaa kurssi­maksu samalla kun ilmoit­taudun?
Ei ole, voit maksaa kurssi­maksun myöhemmin. Saat sähkö­pos­tiisi maksu­linkin 2–4 päivää ennen kurssin alkamista. Maksu­linkki on voimassa 7 päivää. Jos et käytä maksu­linkkiä tai sinulla ei ole sähkö­pos­tio­soi­tetta, lähetämme sinulle laskun kurssin alkamisen jälkeen.

Voinko edelleen saada laskun?
Kyllä voit. Jos et maksa kurssi­maksua ilmoit­tau­tu­misen yhtey­dessä tai maksu­linkin kautta, lähetämme sinulle laskun. Lasku saapuu sinulle kirje­postina tai e‑laskuna, jos olet ottanut sen käyttöön. Suosit­te­lemme e‑laskun käyttöön­ottoa, sillä myös se säästää luontoa ja rahaa.

Entä jos joudun perumaan ilmoit­tau­tu­misen tai kurssi peruuntuu?
Voit perua ilmoit­tau­tu­misesi normaaliin tapaan 7 vuoro­kautta ennen kurssin alkua, vaikka olisit jo maksanut kurssi­maksun. Palau­tamme rahat tilillesi kuukauden sisällä.

Entä jos verkko­maksu ei mene läpi, peruun­tuuko ilmoit­tau­tu­miseni silloin?
Ei hätää, ilmoit­tau­tu­misesi on voimassa, vaikka verkko­mak­sa­mi­sessa tulisi ongelmia.

Olen oikeu­tettu alennukseen kurssi­mak­susta, voinko maksaa silloin verkossa?
Jos olet oikeu­tettu alennukseen, älä maksa kurssi­maksua verkossa. Ole yhtey­dessä asiakas­pal­ve­luumme ilmoit­tau­tu­misen jälkeen. Ilmoit­tau­tu­misesi on voimassa, vaikka et maksa kurssia samalla kun ilmoit­taudut.

Voinko maksaa Smartu­milla tai ePassilla?
Voit maksaa kurssi­maksun verkossa myös Smartum- ja ePassi-eduilla.

Lue lisää maksa­mi­sesta.