Koti‑, puutarha- ja luontokurssit

Kodin, puutarhan ja luonnon kurssit tarjoavat monipuo­lista tekemistä ja elämyksiä kaiken ikäisille. Saat uusia taitoja luonnossa liikku­miseen ja luonno­nan­timien hyödyn­tä­miseen.

Luonto ja eläimet

Luonto­kurs­seilla pääset liikkumaan luonnossa ja opit havain­noimaan ympäris­töäsi. Opit keräämään ja käyttämään luonno­nan­timia, kuten marjoja ja sieniä, sekä valmis­tamaan ruokaa luonnon helmassa. Eläin­kurs­seilla opit uutta eläinten hoidosta, koulut­ta­mi­sesta ja hyvin­voin­nista.

Puutarha

Puutar­ha­kurs­seilla pääset harjoit­te­lemaan kotipuu­tarhan suunnit­telua ja raken­ta­mista. Samalla tutustut kasvien lumoavaan maailmaan ja luonnon monimuo­toi­suuteen. Opit erilaisia kasvi­lajeja ja saat vinkkejä niiden käyttöön esimer­kiksi ruuan­lai­tossa.

Veneily

Venei­ly­kurs­seilla opiskelet vapaa-aikave­neilyn ja vesillä liikku­misen perus­taitoja. Opit kulkemaan turval­li­sesti erilai­sissa vesis­töissä, kuten sisäve­sillä, merellä ja vuoro­ve­sia­lueilla. Lisäksi saat neuvoa erilaisten lupakir­jojen hakemiseen.

“Varusteet sai kurssilta, joten saattoi vain tulla paikan päälle. Opettaja otti huomioon hyvinkin eri tasoiset osallis­tujat. Oli letkeä meininki ja tuntui, että kaikilla oli onnis­tu­misen fiilinki.”

Opiskelija

Luonto­kurssi

Muista tämä

  • Opetus­kerran pituus vaihtelee kursseittain.
  • Kurssin materi­aalit ja tarvikkeet eivät välttä­mättä sisälly kurssin hintaan.
  • Opetus­kieli on yleensä suomi.
  • Tarjoamme myös kursseja, joihin osallis­tutaan etäyh­tey­dellä.

Kysy lisää

Neuvomme sinua kurssin valin­nassa

Luonto, eläimet ja veneily
Markku Laati­kainen 
050 433 8374 
[email protected] 

Puutarha
Anne Soininen
050 912 6690
[email protected]