Kirjallisuus- ja kirjoit­tamis­kurssit

Kirjal­li­suuden ja kirjoit­ta­misen kursseilla pääset keskus­te­lemaan kirjal­li­suu­desta tai työstämään omaa tekstiäsi. Kirjoit­ta­misen kursseilla saa uusia työkaluja kirjoit­ta­miseen. Kursseja löytyy niin runouden, draaman kuin proosan kirjoit­ta­jille, aloit­te­li­joille ja jatka­jille.

Lukupiirit

Lukupii­rissä pääset vaihtamaan ajatuksia kirjoista ja niiden teemoista. Keskus­te­lujen avulla lukuko­kemus voi kirkastua ja syventyä entisestään. Lisäksi pääset lukemaan teoksia, joihin et ehkä muuten keksisi tarttua. Lukupii­ristä riippuen tapaa­misia voi olla viikoittain tai harvemmin, joten sopiva kurssi löytyy niin nopeam­malle kuin hitaam­mal­lekin lukijalle.

Kirjoittaminen

Kirjoit­ta­mis­kurs­seilla pääset seikkai­lemaan itse luoduissa maail­moissa, joille arkito­del­lisuus ei aseta esteitä. Kirjoit­ta­mi­sesta voi myös tulla elämän­mit­tainen tapa, joka auttaa hahmot­tamaan maailmaa ja sen ilmiöitä. Kirjoit­ta­misen kurssit tuovat rutiinia ja säännöl­li­syyttä kirjoit­ta­mis­har­ras­tukseen. Valikoi­massa on esimer­kiksi luovaa kirjoit­ta­mista ja eri genreihin, kuten kauhu‑, fantasia- ja jänni­tys­kir­joit­ta­miseen liittyviä kursseja.

“Kurssilla on hyvä ja kannustava ilmapiiri, innos­tavia harjoi­tuksia ja inspi­roivia keskus­teluja harjoi­tusten pohjalta.”

Opiskelija

Kirjal­lisuus ja kirjoit­ta­minen

Muista tämä

  • Opetus­kerran pituus vaihtelee kursseittain. Lukupiirien tapaa­miset ovat tyypil­li­sesti 90-minuut­tisia.
  • Kirjoit­ta­misen kurssit kokoon­tuvat yleensä parin viikon välein, jotta tekstin työstä­mi­selle jää aikaa.
  • Opetus­kieli on yleensä suomi.
  • Tarjoamme myös kursseja, joihin osallis­tutaan etäyh­tey­dellä.

Kysy lisää

Neuvomme sinua kurssin valin­nassa

Kirjal­lisuus ja kirjoit­ta­minen
Anu Rantala

050 572 5984

[email protected]