Kuva­taide­kurssit

Kuvatai­de­kurs­seilla voit päästää luovuutesi valloilleen ja antaa taideu­nel­millesi siivet. Pääset inspi­roi­tumaan uusien teknii­koiden ja kokemusten äärellä. Saat uutta näkökulmaan omaan ilmai­suusi ja löydät sinulle omimman tavan tehdä taidetta.

Keramiikka ja posliinimaalaus

Keramiik­ka­kurs­seilla pääset upottamaan kätesi saveen ja saat toteuttaa omia keramiik­ka­haa­veitasi. Tutustut esimer­kiksi dreijaukseen, käsin­ra­ken­ta­miseen ja erilaisiin pinta­kä­sit­te­lyihin. Samalla opit kuinka savi käyttäytyy ja muuttuu keramii­kaksi.

Piirustus, maalaus ja taidegrafiikka

Piirus­tuksen, maalauksen ja taide­gra­fiikan kursseilla pääset kokei­lemaan monipuo­li­sesti erilaisia teknii­koita ja saat ideoita omaan luovaan ilmai­suusi. Saat ohjausta esimer­kiksi sommit­teluun ja erilaisten välineiden käyttöön.

Tiffany- ja lasityöt

Tiffany- ja lasityö­kurs­seilla tutustut lasin käsit­telyyn, leikkaa­miseen ja hiomiseen. Opit juottamaan lasin­paloja yhteen ja saat aikaan upeita käyttö- ja koriste-esineitä.

Valokuvaus ja muut kurssit

Valoku­vauksen kursseilla tutustut muun muassa kameroihin, valais­tukseen, sommit­teluun ja kuvan­kä­sit­telyyn. Pääset myös työsken­te­lemään pimiössä ja seuraamaan valokuvan synty­misen ihmettä. Muut kurssit ‑katego­riasta löytyvät muut taide­kurssit eli kurssit, jotka eivät lokeroidu mihinkään edellä mainit­tuihin, taide elää ajassa ja luo uutta.

“Pätevä opettaja saa mieli­ku­vi­tuksen ja toteu­tuksen kohtaamaan ja onnis­tu­miset tuovat huikeaa iloa elämään.”

Opiskelija

Kuvataide

Muista tämä

Kysy lisää

Neuvomme sinua kurssin valin­nassa

Piirustus, maalaus, taide­gra­fiikka ja keramiikka
Elina Vaaher­kumpu
050 912 6687
[email protected]

Poslii­nin­maalaus, keramiikka sekä tiffany- ja lasityöt
Satu Nevalainen 
050 353 7892
[email protected]