Liikunta- ja tanssikurssit

Liikunnan ja tanssin kursseilla pidät huolta tervey­destäsi ja hyvin­voin­nistasi mukavassa seurassa. Opit uusia taitoja ja saat haastaa itseäsi. Pääset myös ilmai­semaan itseäsi kehol­li­sesti ja nauttimaan liikku­misen ilosta. Liikku­minen auttaa sinua jaksamaan paremmin työssä ja arjessa.

Allasliikunta

Allas­lii­kunnan kursseilla pääset liikkumaan vedessä monipuo­li­sesti ja nauttimaan veden antamasta tuesta ja vastuk­sesta. Allas­lii­kunta ylläpitää ja kehittää hengitys- ja veren­kier­toe­li­mistön suori­tus­kykyä, lihas­voimaa sekä nivelten liikku­vuutta.

Terveysliikunta

Terveys­lii­kunnan kursseilla pidät huolta tuki- ja liikun­tae­li­mistösi toimin­ta­ky­vystä. Kurssit sopivat sinulle, joka pidät rauhal­li­sem­masta liikun­nasta tai olet aloit­ta­massa liikun­ta­har­ras­tusta. 

Kuntoliikunta

Kunto­lii­kunnan kursseilla pääset keskit­tymään kestävyys- ja lihas­kunnon harjoit­ta­miseen. Saat monipuo­lista ja kokonais­val­taista treeniä, jossa voidaan käyttää erilaisia välineitä tai hyödyntää omaa kehopainoa.

Muu kuntoliikunta

Muilla kunto­lii­kunnan kursseilla pääset harras­tamaan monipuo­lista liikuntaa porukassa, harjoitat välineen­kä­sit­te­ly­taitoa ja haastat itseäsi fyysi­sesti.

Liikuntaa vain miehille

Miehet ovat terve­tul­leita kaikille kursseille, mutta mikäli haluat liikkua miespo­ru­kassa, nämä sovel­tuvat juuri sinulle.

Äitiysliikunta

Äitiys­lii­kunnan kursseilla pääset nauttimaan liikku­mi­sesta niin odotusaikana kuin synny­tyksen jälkeen. Kursseilla huomioidaan raskausajan tuomat muutokset ja synny­tyk­sestä palautuva keho. Synnyt­tä­neiden tunneille voit saapua vauvan kanssa tai yksin.

Kehoa huoltava liikunta

Kehoa huolta­valla liikun­nalla edistät liike­hal­lintaa ja liikku­vuutta sekä rauhoitat ja rentoutat kehoasi.

Pilates

Pilates-harjoit­te­lulla kehität optimaa­lista ryhtiä, voimaa, kestä­vyyttä, liikku­vuutta, kehon­hal­lintaa ja kehotie­toi­suutta.

Jooga

Joogassa harjoitat kehoasi fyysi­sellä liikkeellä, hengi­tyk­sellä sekä tietoi­sella läsnä­ololla. Voit valita sinulle sopivimman jooga­tyylin tarjolla olevista lajeista.

Senioreiden liikunta

Senio­reiden liikun­ta­kurs­seilla pääset liikkumaan monipuo­li­sesti ikään­ty­misen erityis­ky­sy­mykset huomioiden. Harjoitat tasapainoa, lihas­voimaa ja kehon­hal­lintaa sekä ylläpidät ja kehität liikku­mis­ky­kyäsi.

Tanssillinen liikunta

Tanssil­lisen liikunnan kurssit sopivat sinulle, joka haluat tanssia yksin ja antaa liikkeen viedä mukanaan. Tunneilla kehität kestä­vyyttä, koordi­naa­tiota ja vartalon hallin­taasi tanssin lomassa.

Tanssi

Tanssi­kurs­seilla tutustut erilaisiin tanssi­la­jeihin ja ‑teknii­koihin. Lisäksi parannat kehon­hal­lintaa ja koordi­naa­tiota sekä opit ilmai­semaan itseäsi tanssin kautta. Pääset tanssimaan ryhmässä tai parin kanssa.

Muista tämä

  • Opetus­kieli on yleensä suomi.
  • Kurssit on suunnattu 16 vuotta täyttä­neille. Katso lasten ja nuorten kurssit.
  • Muista myös sovel­tavat kurssit.
  • Tarjoamme myös kursseja, joihin osallis­tutaan etäyh­tey­dellä. Osalla etäkurs­seis­tamme saat lisäksi käyttöösi tallenteen, joka on katsot­ta­vissa 7 vuoro­kauden ajan.

Kysy lisää

Neuvomme sinua kurssin valin­nassa

Riikka Sormunen

050 311 9183

[email protected]

Sonja Vänskä

050 358 8991

[email protected]

Ninja Tuupainen
050 574 4432
[email protected]

Senio­reiden ja soveltava liikunta, allas­lii­kunta
Hanna Halonen

050 432 5842

[email protected]